Przystawki

[VEG] - danie wegetariańskie
danie pikantne
  • 31. FOCACCIA

    14

    cena na miejscu 12 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z DODATKIEM OLIWEK, OLIWY I SOLI
    [VEG]
  • 31. FOCACCIA CAPRICCIOSA

    28

    cena na miejscu 26 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z PIECZARKAMI, CEBULKĄ I SZYNKĄ GOTOWANĄ
    [VEG]
  • 31. FOCACCIA CON VERDURE

    24

    cena na miejscu 22 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z WARZYWAMI
    [VEG]
  • 31. FOCACCIA FORMAGGI

    28

    cena na miejscu 26 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z CZTEREMA WŁOSKIMI SERAMI
    [VEG]
  • 32. BRUSCHETTA AL POMODORO

    24

    cena na miejscu 22 zł

    POMIDORY, CZOSNEK (DLA CHĘTNYCH), PARMEZAN I ŚWIEŻE ZIOŁA, 3 GRZANKI
    [VEG]
  • 33. CARPACCIO Z BURAKA

    32

    cena na miejscu 30 zł

    PLASTERKI BURAKA, RUKOLA, PŁATKI PARMEZANU, KOZI SER, PRAŻONY SŁONECZNIK, AUTORSKI SOS WINEGRET, GRZANKI
    [VEG]
  • 34. COTTO DI BUFALA

    37

    cena na miejscu 35 zł

    MOZZARELLA Z MLEKA CZARNYCH BAWOLIC ZAPIEKANA W SZYNCE PARMEŃSKIEJ, PODANA NA RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I KREMEM BALSAMICZNYM
  • 35. GAMBERI KAMPANIA

    37

    cena na miejscu 35 zł

    KREWETKI DUSZONE NA MAŚLE I OLIWIE Z DODATKIEM CZOSNKU, PAPRYCZKI PEPERONCINO I ZIELONEJ PIETRUSZKI PODAWANE Z CHLEBKIEM WŁOSKIM FOCACCIA
  • 36. PIATTO GUSTO

    69

    cena na miejscu 65 zł

    DESKA WĘDLIN I SERÓW WŁOSKICH Z WARZYWAMI, FOCACCIA ( dla dwóch-trzech osób )