Przystawki

[VEG] - danie wegetariańskie
danie pikantne
  • 31. FOCACCIA

    11
    WŁOSKI CHLEBEK Z DODATKIEM OLIWEK, OLIWY I SOLI
    [VEG]
  • 32. BRUSCHETTA AL POMODORO

    21
    POMIDORY, CZOSNEK (DLA CHĘTNYCH), PARMEZAN I ŚWIEŻE ZIOŁA, 3 GRZANKI
    [VEG]
  • 33. BRUSCHETTA AL PESTO

    26
    PESTO BAZYLIOWE, KARCZOCHY, PARMEZAN, 3 GRZANKI
    [VEG]
  • 34. COTTO DI BUFALA

    33
    MOZZARELLA Z MLEKA CZARNYCH BAWOLIC ZAPIEKANA W SZYNCE PARMEŃSKIEJ, PODANA NA RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I KREMEM BALSAMICZNYM
  • 35. GAMBERI KAMPANIA

    35
    KREWETKI DUSZONE NA MAŚLE I OLIWIE Z DODATKIEM CZOSNKU, PAPRYCZKI PEPERONCINO I ZIELONEJ PIETRUSZKI PODAWANE Z CHLEBKIEM WŁOSKIM FOCACCIA
  • 36. PIATTO GUSTO

    65
    DESKA WĘDLIN I SERÓW WŁOSKICH Z WARZYWAMI, FOCACCIA ( dla dwóch-trzech osób )