Przystawki

[VEG] - danie wegetariańskie
danie pikantne
  • OLIWKI GUSTO

    14

    Zielone oliwki w autorskiej marynacie

  • FOCACCIA AL ROZMARINO

    21

    cena na miejscu 19 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z ROZMARYNEM, CZOSNKIEM, PARMIGIANO REGGIANO I DODATKIEM OLIWY Z SOSEM BALSAMICZNYM
    [VEG]
  • FOCACCIA ALLE OLIVE

    18

    cena na miejscu 16 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z DODATKIEM OLIWEK, OLIWY I SOLI
    [VEG]
  • FOCACCIA CAPRICCIOSA

    28

    cena na miejscu 26 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z PIECZARKAMI, CEBULKĄ I SZYNKĄ GOTOWANĄ
    [VEG]
  • FOCACCIA FORMAGGI

    30

    cena na miejscu 28 zł

    WŁOSKI CHLEBEK Z CZTEREMA WŁOSKIMI SERAMI
    [VEG]
  • 54. BRUSCHETTA AL POMODORO

    26

    cena na miejscu 24 zł

    POMIDORY, CZOSNEK (DLA CHĘTNYCH), PARMEZAN I ŚWIEŻE ZIOŁA, 3 GRZANKI
    [VEG]
  • 55. COTTO DI BUFALA

    39

    cena na miejscu 37 zł

    MOZZARELLA Z MLEKA CZARNYCH BAWOLIC ZAPIEKANA W SZYNCE PARMEŃSKIEJ, PODANA NA RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I KREMEM BALSAMICZNYM
  • 35. GAMBERI KAMPANIA

    42

    cena na miejscu 40 zł

    KREWETKI DUSZONE NA MAŚLE I OLIWIE Z DODATKIEM CZOSNKU, PAPRYCZKI PEPERONCINO I ZIELONEJ PIETRUSZKI PODAWANE Z CHLEBKIEM WŁOSKIM FOCACCIA
  • PIATTO GUSTO

    69

    cena na miejscu 67 zł

    DESKA WĘDLIN I SERÓW WŁOSKICH Z WARZYWAMI, FOCACCIA ( dla dwóch-trzech osób )